HomeGy.I.K.RegisztrációBelépés


Isten hozott!

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Top posters
Nada
 
Skerina
 
Nóri
 
Cat
 
AlmosMaci
 
Liaram
 
JediKnight
 
cathy222
 
Kisbello
 
Yvain
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szer. 24 Márc. - 21:46-kor volt itt.
Statistics
Összesen 362 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: bollandi

Jelenleg összesen 2862 hozzászólás olvasható. in 65 subjects
Partnereink

Szavazó bannerek:

_________________


Copyright
Romy Pictures
All right reserved!
Minden jog fenntartva!

Share | 
 

 Sorselemzés (Yvain válaszol)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szer. 15 Okt. - 6:53

Drága Skerina!
Ismételten nagyon szépen köszönöm a kedves és meleg üdvözlő szavaidat.
Nem felejtettem el a kérésedet, csak egy jóslatot előbbre vettem, ha elolvasod biztosan megérted, hogy miért és nem fogsz haragudni érte! Remélem ma még a te elemzésed is felkerülhet egy kis alvás után és szép sorjában mindenki másé is!

Nagyon szép és vidám napot kívánok!

Szívem minden melegével ölellek
Yvain

Ui.: Köszönöm a szép képet, azonnal el is mentettem magamnak emlékül.
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szer. 15 Okt. - 6:56

Kedves Brigitta!


Most éled életed egyik legfájdalmasabb és legnehezebb időszakát. Most pedig a legnehezebb pillanatokat, amelyeket egy édesanya csak átélhet.

De rendkívüli lelkierő van benned! Az önfeláldozásod a szereteted és a gyermeked élni és küzdeni akarása átsegít majd benneteket a legnehezebb pillanatokon is. De azért vigyázz ne vállalj semmit erőn felül, mert a te egészséged is megrendülhet.

Éppen ezért lehet olyan pillanat, amikor úgy érzed, hogy erőd végéhez értél, de ez teljesen természetes érzés és hamar túl leszel majd ezen is.

Azonban teljes életmódváltásra is szükségetek lesz.

Most még inkább fordulj az ezotéria felé. Amire most kisgyermekednek a legnagyobb szüksége van az a szeretet a harmónia. Ha ezt meg tudjátok valósítani nem csak egészségesebb, de sokkal boldogabb ember lesz belőle. Aki megtalálja a legfontosabbat, amit egész életen át keresünk a külső és belső harmóniát.

Márpedig a kártyák szerint legkésőbb 14 hónapon belül teljesen megváltozik az életetek. Meg lesz az eredménye az áldozatvállalásodnak és az erőfeszítéseidnek, gyermeked nagyon is egészséges kisbaba lesz.

Egy kicsit a gyermekről:


Ádám kisfiad születési képlete lapján a legmozgalmasabb és legkíváncsibb jellemű kisgyermek. Nem lesz gond a tanulással, mert számára öröm lesz az, hogy új dolgokat tudhat meg és egy egészen új világ tárul ki a szeme előtt. Erős jellemvonása szabadság és a függetlenség utáni vágy. De mivel erős benne a kreativitás és a versenyszellem is ő a szabadságát és függetlenségét kihívások révén akarja elérni.

Sok kettősség jellemzi a személyiségüket. Vágynak az élet kalandosabb dolgai után, de ugyan olyan mértékben vonzódnak a családi élet biztonsága után is. Hatalmas önfegyelemmel rendelkeznek, de ha kibillenti valami a lelki egyensúlyukból rendkívül szétszórt személyiséggé válhatnak.

Hihetetlen mennyiségű kreatív energia szunnyad ebben a kis emberben. Felnőttként a benne szunnyadó energiák példaértékű szervező képességgel és önfegyelemmel párosulnak majd. Különösen igaz rájuk, hogy céljaikat lépésről-lépésre haladva érik majd el. De az is igen jellemző lesz rá, hogy mindig tudni fogja mire van a legnagyobb szüksége, ahhoz, hogy céljait elérje.

Édesanyjától a kreativitást, a belső én megértése utáni vágyat örökölte, édesapjától a feladatok sikeres megoldásához szükséges elemző gondolkodásmódot. Kiváló író vagy mesemondó válhat belőle. Ennek ellentéte azonban, a szétszórtságra való hajlam is ott bujkál benne, ha túl sokat dolgot szeretne egyszerre megvalósítani.

Optimális esetben azonban karizmatikus fiatalember válik belőle, aki képes lesz a lelkesedésével és éles eszével másokat is inspirálni és a saját céljai mellé állítani. A céljához vezető utat azonban páratlan önfegyelemmel járja majd végig.

De azt is el kell mondanom, hogy nehéz utat kell megtennie. Meg kell küzdenie a benső démonjaival és megerősödnie élete folyamán.
Kedves Brigi!


Remélem, hogy segítettem egy kicsit könnyebbé tenni az elkövetkező nehéz heteket. Nagyon sok erőt és jó egészséget kívánok a továbbiakhoz, mert a kicsi fiadnak rád van a legnagyobb szüksége, te vagy neki az igazi gyógyszer!

Őszinte szeretettel:

Yvain
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szomb. 18 Okt. - 19:00

Kedves Skerina!

Köszönöm, hogy ilyen megértéssel és türelemmel vártál az elemzésedre.

Mivel nagyon sok idő eltelt azóta, hogy a kérdésed feltetted nekem, így én egy kicsit változtattam a kérdésen:

Azt szerettem volna megtudni, hogyan alakul az életed, ha mindent megteszel azért, hogy logisztikusként érvényesülhess?

Az elkövetkező 3-6 hónapban nagyon kreatív és termékeny időszakot élhetsz meg. Mindenképpen megváltozik az életed, akár új munkahely, de mindenképpen új feladatok és lehetőségek várnak rád, ez számodra a fejlődés ideje! Ne félj önállóan cselekedni, vedd kezedbe az életed irányítását. Sikeres és örömteli időszak előtt állsz, mind karrier terén, mind anyagi téren. Új munkahely, új feladatok, jobb fizetés.

Szakmai előrehaladásod útján hallgass mindenképpen a megérzéseidre, jó tanácsadók, légy céltudatos és határozott, de türelmes is egyben.

Az út nyitva áll elötted, neked kell megragadnod a kínálkozó lehetőséget, vagy éppen elébe menned annak, de minden okod megvan a bizakodásra és még váratlan segítséget is számíthatsz, fogadd el bátran! Van körülötted egy idősebb okos férfi, (az édesapád?), de mindenképpen olyan ember, akinek a tanácsait érdemes megfogadnod.

Párkapcsolati szinten, ha még nincs párod most kedvező a csillagok állása egy szép és harmonikus kapcsolathoz. Ha párkapcsolatban élsz nagyon meghitt kellemes órákat élhettek át. Ha gyermeket szeretnétek, most nagyobb sikerrel vállalkozhattok rá, ha nem akkor fokozott elővigyázatosság szükségeltetik. Mindenképpen a szakmai siker mellett ott van a levegőben a szerelem is. Vállald fel még jobban a nőiességedet, vagyis legyél még egy kicsit nőiesebb.

El kell, hogy mondjam azonban, hogy a kártya csak egy lehetséges utat mutat a számodra,
amelyet jogod van elfogadni, vagy elutasítani, mert sorsod egyedüli irányítója te vagy.Kedves Skerina!

Szeretném megköszönni, hogy megtiszteltél a bizalmaddal, őszintén remélem, hogy a segítségedre lehettem. Mindig nagyon örülök, ha jó híreket mondhattam neked!

Sok sikert kívánok a továbbiakhoz, a szerencse most tényleg neked kedvez, de a siker nem fog csak úgy az öledbe pottyanni, sokat kell majd tenned érte.

Én mindenképpen nagyon szorítok neked!

Szeretettel: Yvain
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szomb. 18 Okt. - 19:43
2008. október 18.


„Kérted már valaha, hogy mi, angyalok segítsünk a problémádban? Csak akkor tudunk segíteni, ha felhatalmazol rá. Most hunyd be a szemedet, és vegyél nagy levegőt, amely mindenedet megtisztítja. Azután gondolatban szólítsd az őrangyalaidat és az arkangyalokat, hogy segítsenek. Ne határozd meg, hogyan várod a segítséget, csak mondd el a gondodat. S a legfontosabb: nyílj meg a segítség elfogadására, akárhogyan érkezik. Lehet az megérzés, intuitív gondolat vagy közvetlen, isteni közbelépés. Akármilyen ismétlődő útmutatást kapsz, fontos, hogy hallgass rá.”

Bármiben van szükségünk orvoslásra, kérjük meg Rafaelt, hogy vegye körül smaragdzöld aurájával. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját.
Vissza az elejére Go down
Skerina
"Családtag"

avatar

Érdeklődési kör : állatok
Hobbi : internet

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Vas. 19 Okt. - 12:59

nagyon köszönöm kedves Yvain a sorselemzésedet, nem is tudod, h mennyi erőt adtál most nekem ezzel h bizakodva várjam az új munkalehetőségemet, és persze így újult erővel vágok bele a munkakeresésbe is majd amint meglesz a vizsgám
sok sok puszi és ölelés neked ezért a jó hírért, hírekért
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Vas. 19 Okt. - 16:54

Drága Skerina!

Nagyon örülök, hogy egy kis erőt adhattam neked. Szükséged is lesz rá, mert a munka és az új feladatok terén, minden ígéretes és védő lap is ott volt a kirakásodban. Így írhattam azt,hogy az út nyitva áll elötted, még a csillagok is világítják neked az utat Very Happy de most valóban a te kitartásodon múlik minden!
Még a is szebben süt majd! Wink

Az angyalok is segítenek neked, ahogy az arkangyalkártya üzenetéből olvashatod.
Az angyalok alig várják, hogy segíthessenek nekünk. Őket nem köti a tér és az idő, mindenki kérését meghallgatják és végtelen szeretettel segítnek annak aki bajban van. Egyetlen szabály alól ők sem kivételek: - Kérni kell a segítségüket!
Elég, ha csak gondolsz rá és még azt sem kell mindjárt tudnod név szerint melyik angyal segítségét kérd, ők akkor is segíteni fognak neked!

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, amit szeretnél.

Yvain

Nélunk most nagyon szépen süt a nap!
Vissza az elejére Go down
Skerina
"Családtag"

avatar

Érdeklődési kör : állatok
Hobbi : internet

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Hétf. 27 Okt. - 22:49

Nagyon boldog Születésnapot kívánok Neked Yvain
Kívánom hogy még sok ilyen boldog napod legyen
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szer. 5 Nov. - 17:49

Drága Skerina és Katka!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a szülinapi jó kívánságokat! Azonnal megkaptam őket el is olvastam, és nagyon boldog voltam és vagyok, mert ilyen kedvesek vagytok!

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy egyetlen nagy szívességet kérjek én is tőletek:

Ha tehetitek küldjetek pár szeretetteljes gondolatot egy egy éves kisfiú és az édesanyja felé, aki nagyon súlyos beteg .
Őszintén köszönöm előre is!

Drága Serina és Katka!
A mai napon egy - egy kis ajándék vár majd benneteket, azt hiszem Katka megadta mid a saját, mind a párja születési adatait...ha Skerina te is megadod nekem, akkor egy nagyon rövid kis születési horoszkópot készítenék ajándékba!

Katka az elemzésed holnap mindenképpen felkerül!

Ezer puszit küldök Mindenkinek!
Szeretettel: Yvain


A hozzászólást Yvain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 16 Nov. - 8:40-kor.
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Válasz Katka kérdésére   Pént. 14 Nov. - 16:58

Kedves Katka!

Mindaddig amíg belülről üresnek érzed magad, addig ezt az érzést sugárzod kifelé az emberek felé is. Ennek következtében, nem a kedves, szeretetreméltó emberek fogják a társaságodat keresni, hanem éppen az ellenkező tulajdonságú férfiakat és nőket fogod magad köré vonzani. Akik még jobban éreztetni fogják mennyire értéktelen, szürke és üres az életed és a boldogság nem terád vár.

Azonban egyvalamit tudnod kell, hogy minden ember egyedi, megismételhetetlen és pontosan ezért rendkívül értékes, így te is rendkívül értékes ember vagy! Ha van olyan ember az életedben, aki ennek az ellenkezőjét állítja, akkor minél kevesebbet találkozz vele, ha módodban áll szakítsd meg vele a kapcsolatod!

A boldogság nem csak a kiváltságosoknak jár, és nincsenek kiváltságosok!

A boldogsághoz mindenkinek joga van!

Így neked is jogod van a saját boldogságodhoz, amelyet nem kérned, kell és nem csak szomorúan vágynod rá, hanem egyenesen el kell várnod a sorstól, az univerzumtól, a Teremtőtől!

A másik dolog ne félj megváltozni. Ha jó irányban változol, akkor a változástól csak több leszel, kedvesebb és szeretetreméltóbb!

Mindenek előtt, meg kell tanulnod szeretni önmagad!

Ez nem azonos önzőséggel és az önimádattal!

Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek és főleg, hogy önmagadért szeressenek, akkor először neked kell megváltoznod és szeretned önmagad, az összes szeretni való, és csöppet sem szeretetreméltó tulajdonságoddal együtt!

Fogadd el önmagad olyannak amilyen vagy! Kövéren – soványan, ügyesen-ügyetlenül, bárhogyan is, de ha te sem szereted igazán magad akkor, hogyan várhatod el, hogy eljöjjön az életedbe az a férfi, vagy azok a barátok akik önmagadért szeretnek majd téged?

S ha már sikerült elfogadnod és szeretned önmagad, akkor sokkal könnyebben le tudod majd vetkőzni a rossz tulajdonságaidat is.

S ekkor már mást sugárzol az emberek felé, kiegyensúlyozottságot, szeretetet, vidámságot, s az ilyen tulajdonságú embereket vonzod majd magadhoz!

Tudom, hogy ez nem kis dolog, sőt embertelenül nehéz, de ha hiszed ha nem ez nem közhely. A saját életemet és a barátaim közül is az igazán elszántaknak sikerült megváltoztatni az életüket s ma olyan párjuk van amilyet szerettek volna és az életük a megpróbáltatásaik ellenére is sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb.


Kedves Katka!

Ahhoz, hogy ezt leírjam még kártyát sem kellett vetnem, de úgy éreztem, hogy mielőtt közvetíteném neked a kártyák üzenetét, ezt feltétlenül el kell mondanom neked! Hiszen ma olyan világban, társadalomban élünk, ahol elvárják azt tőlünk, hogy mindenhol a munkahelyünkön és a családunkban is tökéletesek legyünk ugyanakkor a mindennapokban tucatnyi olyan emberrel és szituációval találkozunk, ahol a megmaradt magabiztosságunkat is igyekeznek mások amennyire csak tőlük telik megsemmisíteni.

Remélem nem haragszol meg érte, és akkor most lássuk mit tanácsolnak számodra a lapok.

Szeretettel: Yvain
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Pént. 14 Nov. - 18:56

Lássuk, hogy mit üzennek a lapok:

Mit kell tenned azért, hogy meg tudd változtatni az életed?


Elsősorban a benned élő Gyermeket kell megtalálnod, átérezni a félelmeit és eloszlatnod azokat. Szeretned és gondoskodnod kell róla. Adj időt magadnak, nem lehet az egyik napról a másikra megváltozni, de közben nézz jól körül és tervezd meg előre, hogyan változtathatsz az életeden. Minden cselekedetednek, amit ma megteszel, holnap meglesznek a maga következményei! El kell hát határoznod, hogyan akarod tovább folytatni az életed. A sorsod irányítása egyedül csak a te kezedben van! Fogd fel úgy, hogy a szürke hétköznapokban minden egyes kis lépés, felfedezés, amelyet felismersz és átélsz egy-egy tégla ahhoz a falhoz amellyel felépítheted az új életed.

Szeretettel: Yvain

Most pedig lássuk, mit tartogat számodra az elkövetkezendő 3-6 hónap?


November hónapban légy inkább türelemmel, ne erőltess semmit, mert abból semmi jó nem származik, hanem legyen ez az egy két hónap a kivárás ideje. De nem a tétlen semmit-tevésé, hanem a józan meggondolások, megfontolások ideje, a tanulás időszaka. Ismerd meg önmagad! Elérheted mindazt, amire annyira vágysz, de fel kell készülnöd rá és ki kell várnod a megfelelő pillanatot. De ehhez valóban szükséged van arra, hogy tisztában légy önmagaddal, az érzéseiddel!

A múltnak nagyon erős, meghatározó befolyása van a jelenlegi életedre: (Túl vagy egy megpróbáltatásokkal teli megalázó, rendkívül nehéz és szomorú kapcsolaton, amelyben elbűvöltek, de nagyon megsebeztek!). Sokszor úgy érzed belefáradtál mindenbe és erőd végére értél, de ez korántsem így van. Erősebb vagy mind gondolnád, mert bármennyire megsebeznek, te akkor is talpon maradsz!

Azonban még óvatosságra intenélek téged, nem biztos, hogy elvonultak azok a bizonyos viharfelhők a fejed felől, okozhatnak neked még szándékosan keserves pillanatokat! Amondó lennék, hogy legyél résen, mert jobb félni, mint megijedni!

Azonban a múlt eseményeit már senki sem változtathatja meg, te sem teheted meg nem történtté, éppen ezért tovább kell, hogy lépj! A múltnak egyszer és mindenkorra vége, nem lehet hatalma feletted! Már csak az számít, amit most cselekszel, hiszen amit most teszel, annak van kihatása az eljövendő életedre!

Decembertől elmondhatod majd, hogy végre magad mögött hagyod a szomorú éveket és új életed kezdhetsz! Március környékén rád talál a szerelem! Egyetlen feltétele, hogy nyitott legyél egy új kapcsolatra, s bátran vállald fel önmagad a nőiességedet! Azonban most is figyelmeztetni szeretnélek arra, nehogy felelőtlenül ugorj bele egy kapcsolatba, gondold meg jól mit teszel és kivel teszed! Minden tekintetben egy lelkileg felszabadult nagyon boldog és minden tekintetben sikeres időszak és egy nagyon komoly párkapcsolat előtt állsz majd!

Kedves Katka!

Tudom, hogy nagyon sokat kellett várnod az elemzésre, de remélem, hogy most sikerült kárpótolnom téged!

Én magam őszintén örülök, hogy ha ilyen szép jóslatot készíthetek valakinek, most éppen neked, de azért ne felejtsd el, hogy a sorsodat egyedül te irányítod és minden amit most akár e pillanatban is teszel, az formálja majd a jövődet!

Nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakhoz!

Nagyon sok szeretettel!

Yvain
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szomb. 15 Nov. - 19:40
2008. november 15. Szombat

Küzd le a félelmeidet és élvezd az életed.

Szeretetteljes és nagyon vidám hétvégét kívánok minden kedves Látogatomnak,
nagyon sok szeretettel!
Üdv.: Yvain
Vissza az elejére Go down
Yvain
Baráti Lélek
Baráti Lélek
avatar

Érdeklődési kör : Meseírás, olvasás, filnézés, fotózás, X-szemes hímzés
Hobbi : Kártyavetés, ezoteria, pszichológia, agykontroll

TémanyitásTárgy: Amikor semmi nem jön be abból amit jósolunk, vagy éppen minden súlyosabbá válok   Csüt. 27 Nov. - 16:04

Egy rendkívül kedves barátnőm kérte a segítségemet édesanyjával kapcsolatban.
A szülei nagyon nehéz éveket éltek meg és azt szerette volna tudni eljön-e egyszer egy nyugodtabb, anyagilag biztonságosabb és boldogabb idő is az életükben.

Elkészítettem a sorselemzését az édesanyának:

Örültem, mert végre jó hírt mondhattam. A jóslat ebben a topicban is olvasható!
De a jó hírek mellett volt egy figyelmeztetés is. Az anyukája mindenképpen forduljon orvoshoz!

Kis Barátnőm hiába próbálta édesanyját rávenni, hogy orvoshoz menjen, nem sikerült rábeszélnie. Közrejátszhatott ebben az is, hogy valami nagyon rossz hírtől félve nem, mert orvoshoz fordulni az édesanyja, de az is, hogy egyszerűen a rengeteg munkája mellett pont az orvosra nem tudott/akart időt szakítani.

Egy-két hét elteltével szomorú értesítést kaptam, hogy Barátnőm édesanyja a munkahelyén rosszul lett és a kórházi kivizsgálást követően nagyon súlyos cukorbetegséget állapítottak meg nála.

A betegséget már nem lehetett elkerülni, hiszen az évek alatt alakul ki az emberben, de talán a betegség ilyen fokú súlyosbodását el lehetett volna kerülni, vagy az időt kitolni, ha egyáltalán tudomása van a hölgynek a betegségéről.

Így történt, hogy hiába állt a hölgy és férje előtt a nyugalmasabb, békésebb és boldogabb időszak, a döntés, a választás mindig a mi kezünkben van!
S ha mi nem hallgatunk a figyelmeztető jelekre, akkor nem csodálkozhatunk azon sem, hogy hosszú időre búcsút mondhatunk annak amit a legjobban szeretnénk elérni.

Köszönöm, hogy "meghallgattatok"!
Szeretettel:
Yvain
Vissza az elejére Go down
Edkatalin
Vándorlélek
Vándorlélek
avatar

Érdeklődési kör : ezotéria, horoszkóp
Hobbi : természet

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szer. 17 Dec. - 15:53

Kedves Yvain,
1948 május 20.-án születtem Léván (Szlovákia) 9 órakor csütörtöki napon.Ha van lehetöséged és idöd nézz utána milyen év lesz számomra 2009.Elöre is köszönöm szia
Milkatalin
Vissza az elejére Go down
AlmosMaci
VIP-tag
VIP-tag
avatar

Érdeklődési kör : keleti kultúra
Hobbi : írogatok

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Csüt. 8 Jan. - 12:39

Kedves Yvain!
Én is szívesen kérném a segítségedet. Olvastam, hogy technikai próblémáid vannak.Addig nem akarlak zargatni, de mikor küldhetem el a kérdésemet?
Vissza az elejére Go down
Nada
Admin
Admin
avatar

Érdeklődési kör : Sok van
Hobbi : Ebből is van pár

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Csüt. 8 Jan. - 15:32

Sajnos hamarosan, szomorú szívvel archiválnom kell ezt a meglehetősen népszerű topicot. Yvain remekbe szabott munkát végzett ugyan, de sajnos alig-alig volt/van ideje köztünk jelen lenni, s örökös technikai gondokkal küzd.

A topic témája nagyon népszerű, lenne és van rá igény, ezért az érdekeiteket figyelembe véve, a napokban másvalaki fog egy hasonló témájú topicot vinni itt a fórumon.

Hálásan köszönjük szépen Yvain eddigi kiváló minőségű munkáját, s bízunk benne, hogy utódja is ilyen kiváló és kedves szakember lesz, mint amilyen ő!
Wink I love you

Még nem zárom végleg a topicot, hogy akik szeretnék, meg tudják köszönni neki minden eddigi munkáját... WinkKérünk szépen, vidd el
oldaladra a bannerünket!
Egyszer elég egy pillanat, elfelejteni egy életet
- máskor nem elég egy élet, elfelejteni egy pillanatot...

.
Vissza az elejére Go down
Nada
Admin
Admin
avatar

Érdeklődési kör : Sok van
Hobbi : Ebből is van pár

TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   Szomb. 21 Márc. - 18:02

Lezárva!Kérünk szépen, vidd el
oldaladra a bannerünket!
Egyszer elég egy pillanat, elfelejteni egy életet
- máskor nem elég egy élet, elfelejteni egy pillanatot...

.
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Sorselemzés (Yvain válaszol)   

Vissza az elejére Go down
 
Sorselemzés (Yvain válaszol)
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: • Arhívum •-
Ugrás: