HomeGy.I.K.RegisztrációBelépés


Isten hozott!

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Top posters
Nada
 
Skerina
 
Nóri
 
Cat
 
AlmosMaci
 
Liaram
 
JediKnight
 
cathy222
 
Kisbello
 
Yvain
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

nincsen

A legtöbb felhasználó (19 fő) Szer. 24 Márc. - 21:46-kor volt itt.
Statistics
Összesen 362 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb regisztrált tagunk: bollandi

Jelenleg összesen 2862 hozzászólás olvasható. in 65 subjects
Partnereink

Szavazó bannerek:





_________________


Copyright
Romy Pictures
All right reserved!
Minden jog fenntartva!

Share | 
 

 Receptek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nada
Admin
Admin


Érdeklődési kör : Sok van
Hobbi : Ebből is van pár

TémanyitásTéma: Receptek   Vas. 11 Jan. - 18:31

A finom receptek topicja.



Kérünk szépen, vidd el
oldaladra a bannerünket!




Egyszer elég egy pillanat, elfelejteni egy életet
- máskor nem elég egy élet, elfelejteni egy pillanatot...

.
Vissza az elejére Go down
AlmosMaci
VIP-tag
VIP-tag


Érdeklődési kör : keleti kultúra
Hobbi : írogatok

TémanyitásTéma: Re: Receptek   Hétf. 12 Jan. - 13:56

Szombaton nem volt kedvem vacsorát főzögetni helyett pucoltam krumplit, elnegyedeltem, beledobáltam egy jénai tálba, megszórtam ételízesítővel, sóval, szalonnát daraboltam a tetejére, sajtot és vajat kapott még, majdbetettem a sűtöbe.Negyedóra alatt kész volt a vacsi. Nyammmm...
Vissza az elejére Go down
Liaram
Lelkitárs
Lelkitárs


Érdeklődési kör : Biológia, környezetvédelem, orvostudomány, természettudományok
Hobbi : Természetfotózás, rajzolás (kézi, digitális), zene, éneklés, séta a természetben, állatok

TémanyitásTéma: Re: Receptek   Vas. 29 Márc. - 21:52

Esti "nasinak" ajánlom a következő nagyon egyszerű receptet:

Csirkeszárny ketchupos-fokhagymás krémben sütve:
A krémhez egy pici olajat(egy kávés- vagy mokkáskanálnyi),ízlés szerint ketchuppal,fokhagymakrémmel és kevés cukorral,vagy még jobb ha mézzel elkeverünk,majd alaposan bekenjük vele a csirkeszárnyakat és megsütjük.Köret nem szükséges hozzá.Személy szerint imádom a krém édeskés-fűszeres ízét,érdemes kipróbálni:)
Vissza az elejére Go down
Liaram
Lelkitárs
Lelkitárs


Érdeklődési kör : Biológia, környezetvédelem, orvostudomány, természettudományok
Hobbi : Természetfotózás, rajzolás (kézi, digitális), zene, éneklés, séta a természetben, állatok

TémanyitásTéma: Re: Receptek   Vas. 12 Júl. - 23:39

Gyors,egyszerű és finom!Madártejet kedvelők figyelmébe ajánlom! Wink

Madártej szelet:

Hozzávalók:

-8 tojás
-25dkg porcukor
-3 csomag vaníliás cukor
-10 púpozott evőkanál liszt
-1 margarin kocka (250g)
-1 liter tej


Szétválasztjuk a tojások sárgáját és fehérjét.A sárgájához hozzáadjuk a vaníliacukrot,a porcukrot,és habosra (fehéredésig) keverjük.Ezután hozzá keverjük az előzőleg felolvasztott margarint és a lisztet,majd végül a kemény habbá vert tojásfehérjét.Ezután hozzáadjuk a liter tejet.Nem kell megijedni,az eredmény egy teljesen híg,madártej-szerű lé lesz,ezt kell egy magasabb falú tepsibe önteni (sütőpapírra,vajazásra nincs szükség),majd kb. 160 fokon egy óra hosszáig sütni.Ha felpúposodik,nem kell megijedni,mert normális jelenség.Ha kész,állni hagyjuk ameddig teljesen ki nem hűl,ezután-bármilyen hihetetlenül hangzik a kiindulási anyag halmazállapotából ítélve- szeletelhető lesz!

Az az érdekessége,hogy a "lé" alja meg fog keményedni,és tésztaszerűvé válik,míg a teteje túrószerű marad.Íze a madártejéhez nagyon hasonlít.Jó nassolást! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Sponsored content




TémanyitásTéma: Re: Receptek   

Vissza az elejére Go down
 
Receptek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: • Szárnyaló lelkek •-
Ugrás: